Inspiration - tips og tricks

Så sidder jeg endelig med skærmen foran mig igen og har langt om længe overskud til at skrive et indlæg. Jeg har gjort mig mange tanker om kærlighed og lykke, det sidste stykke tid. Nok fordi, jeg aldrig har følt og forholdt mig til begreberne, så meget som nu.

Når vi arbejder på, at designe og ikke mindst leve vores drømmeliv - så bliver balancen i livet et vigtigt parameter 🌸
🌟At leve ud fra en balance mellem den feminine og den maskuline energi, er lige som alt andet i din personlige udvikling unikt for dig - og derfor findes der ikke én universel løsning.
🌟Gå på...

Min første 1 til 1 session med Berit er denne uge tjekket af. Det var en fed oplevelse, vi fik bl.a. kigget på mine skyggesider - et nyt begreb og værktøj for mig, men yderst effektivt til at se på sig selv med nye øjne og tanker.

Efter mit blogindlæg i går, blev jeg ramt af angst. Mit sædvanlige, hypersensitive alarmsystem gik komplet amokka i bananasplit, da det pludselig gik op for mig, at min historie var online.... altså, som i ON-LINE!! Hele verden har mulighed for at læse den, hvis de finder den - for dét gør de jo :D Pludselig kom den velkendte følelse...

Hvad vil du gøre i dag, for at give dig selv lov til at være dig? - 𝒉𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒈 - 𝒎𝒆𝒅 𝒇𝒆𝒋𝒍 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔𝒆𝒓 𝒐𝒈 𝒅𝒆𝒕 𝒉𝒆𝒍𝒆?

Du har sikkert hørt dette budskab et utal af gange i forskellige "indpakninger": the sky´s the limit, du kan hvad du vil, du har kun de begrænsninger du selv sætter osv.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang